De wondere wereld van BellaBarbarella

BellaBarbarella bestaat uit Barbara Anthonissen en Nina Mirabella. Al jaren zijn deze gezellige dames vriendinnen en zij hebben al vele potten kruidenthee als begeleiding bij hun verhalen en dromen genuttigd. Vaak met heerlijke lachsalvo’s en tranen over de wangen van het lachen. Goed toeven dus bij deze spontane en hartelijke sisters. Kennis uit alle windhoeken en dus vanuit verschillende tradities.

Barbara en Nina nemen jullie graag mee in de betoverende wereld van BellaBarbarella. Zij creëren magical boxes, gevuld met tarot en orakelkaarten, intentiekaarsen, rituelen, wieroken, wasjes, colognes, healingstones, amuletten en talismannen, om maar een tipje van de sluier op te lichten. Elk thema is mogelijk zodat er voor jou altijd de juiste box verschijnt. Thema’s als de magic forest box, de geur en kleur box, godinnen box, heksen box, huis en haard box of de verrassings box… Bij BellaBarbarella staat intuïtief maatwerk bovenaan.

Ook is het mogelijk om dit bruisende bedrijf in te huren voor allerhande workshops, zoals tarot en meditatieve workshops al dan niet sjamanistisch geënt, boswandelingen, Anderland workshops en boscoaching, creatieve trainingen en zoveel meer. Op energetisch gebied zoals: hoe reinig ik mijn eigen energieveld? of cleansings van huid, huis en haard dus ook voor je bedrijf…